Rukouskirje marraskuu 2017

posted in: Rukouskirje | 0

Rukouskirje marraskuu 2017 – Kristuspäivä on 2.12.2017, olethan mukana?

Suomi 100 -juhlavuoden suurin kristillinen tapahtuma, Kristuspäivä rukousjuhla, on Gatorade Centerissä (entinen Turkuhalli) lauantaina 2.12.2017. Tuhannet rukoilijat eri kirkoista, kunnista ja kansallisuuksista kokoontuvat rukoilemaan Suomen ja sen kansan puolesta. Me tahdomme nähdä Jumalan aikaansaaman muutoksen kotimaassa, kodeissa ja kotiseurakunnissa.

Hengellisten johtajien lisäksi mukana on Suomen ykkösrivin kristittyjä artisteja. Valtiovallan tehvehdyksen tuo pääministeri Juha Sipilä. Koko ohjelma löytyy tapahtuman nettisivuilta, www.kristuspaiva.fi. Sivuilta voi myös tilata pääsylipun tapahtumaan.

Kristuspäivän toteuttamiseen etsimme vielä talkoolaisia. Mikäli olet käytettävissä esimerkiksi järjestyksen valvonnassa, lipunmyynnissä, kotimajoituksessa, lastenohjelmassa tai kolehdin kannossa, ilmoittaudu sähköpostilla jattah.haltsonen@gmail.com

Tietävätkö ystäväsi tai sukulaisesi eri puolella Suomea, että Kristuspäivä on nyt Turussa? Välitä kutsua eteenpäin! Jotkut kunnat, erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomessa, etsivät vielä rukousedustajaa, eli lipunkantajaa. Voit tutkia kartalta puuttuvat kunnat myös Kristuspäivän nettisivuilla. Olisko sinulla uskovaista ystävää noissa kunnissa?

Voit myös rukoilla tulevina viikkoina erityisesti Suomen ja Kristuspäivän puolesta Elian hengessä

Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa oppisi, että sinä, Herra, olet Jumala! Vastaa ja käännä heidän sydämensä taas puoleesi! – 1.Kun.18:37

Herra kuuli Elian rukouksen ja herätti Israelin. Herra kuulee rukouksemme ja herättää jälleen Suomen kansan!

Rukousterveisin,

Pasi Jaakkola
Kristuspäivän pääkoordinaattori

TallennaTallenna