Rukouskirje 1.1.2019

posted in: Rukouskirje | 0

Turku rukoilee uudenvuodenjuhla Mikaelinkirkossa 1.1. klo 18

Tiistaina 1.1.2019 klo 18 vietämme Mikaelinkirkossa taas kristittyjen yhteistä uudenvuodenjuhlaa, jossa rukoillaan tulevan vuoden puolesta. Mukana on rukouspastori Pekka Perho Seinäjoen helluntaiseurakunnasta sekä pastoreita Turun eri seurakunnista. Ylistyksessä palvelee Heikkilä houseband Haraisten kodista. 

Herra, nyt sinä annat palvelijasi rauhassa lähteä, niin kuin olet luvannut. 

Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut: 

valon, joka koittaa pakanakansoille, kirkkauden, joka loistaa kansallesi Israelille. (Luuk.2:29-32)

Jeesuksen syntymän jälkeen hänen vanhempansa toivat lapsen temppeliin vietäväksi Herran eteen. Pyhän Hengen johdatuksesta paikalla on myös kaksi vanhaa rukouksen ihmistä, Simeon ja Hanna. Raamatunkohta on Simeonin ylitystä Herralle Jeesus Kristus käsivarsillaan.

Moni hurskas rukoilija odottaa Simeonin tavoin Herran ilmestymistä. Moni uskollinen rukoilija kaipaa nähdä heräyksen ajan, jossa kadotetut saavat pelastuksen ja Jumala kääntää kansakunnan suunnan. Itsekin kuulun tähän joukkoon ja vaikka joskus epäusko valtaa alaa, en malta olla rukoilematta tämän kaupungin ja Suomen sekä sen kansan puolesta. Sillä tuntu sydämessäni on, Herra tekee jotain – Herra valmistaa herätystä ja pelastusta. 

Vaikka vuosien saatossa Simeonilla ja Hannalla oli varmasti heikkoja hetkiä – ikää karttuu eikä Messiasta kuulu – he säilyivät uskollisina Herran palvelijoina ja rukoilijoina. He eivät antaneet periksi JA he saivat nähdä Herran Lupauksen toetutuvan, he saivat nähdä Jeesuksen! Siunatkoon sinua Jumala tällä samalla uskolla ja uskollisuudella!

Siunattua rukouksen vuotta 2019!

Turku rukoilee pastoriverkoston puolesta,

Pasi Jaakkola, kappalainen Mikaelinseurakunta

RUKOUSAIHEET, tammikuu 2019:

  • Herätystä Turkuun ja Turun seudulle
  • Oikeudenmukaisuutta yhteiskuntaan
  • Muslimeiden kääntymistä Suomessa ja Euroopassa
  • Rauhan vuotta maailman sotatantereille