Rukouskirje huhtikuu 2019

posted in: Rukouskirje | 0

Rukouskirje – huhtikuun Turku rukoilee -ilta Turun helluntaiseurakunnalla ke 3.4. klo 19.00 otsikolla Uusi sukupolvi johtamassa rukousta. Illasta vastaavat pastorit Matti Hernesaho ja Ville Anttila. Housebändinä JSound. Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset!

Vuosi sitten vietimme ensimmäistä New Generation -rukousiltaa Mikaelinkirkossa. Tuolloin rukoilimme erityisesti nuoren sukupolven johdolla ja puolesta. Saimme kokea, kuinka Jumala aloitti jotain uutta. Keskiviikkona saamme olla viettämässä Turun helluntaiseurakunnalla jo kolmatta Turku rukoilee -iltaa tällä teemalla.

Olen saanut huomata, kuinka kuluneen vuoden aikana rukous sukupolvemme puolesta on kantanut hedelmää niin omassa nuorten aikuisten yhteisössäni kuin pastorien ja muiden uuden sukupolven johtajien välisessä rakkaudellisessa ystävyydessä. Tämän yhteyden hedelmänä koen ilona, että saan oman yhteisöni kanssa tulla yhteiseen rukousiltaan Turun helluntaiseurakuntaan. Odotan, että kanssamme on rukoilemassa suuri joukko eri-ikäisiä seurakuntalaisia, joille Jumala nostaa tai on nostanut sydämelle nuorten ja nuorten aikuisten siunaamisen ja tukemisen.

Jotta uusi sukupolvi voi nousta sille paikalle, johon Jumala meitä kutsuu, meidän nuorten rukouselämän armolahjoineen on avauduttava nykyisestä. Rukoilenkin, että yhteinen iltamme voisi olla siunauksellinen monelle nuorelle yli seurakuntarajojen. Ilman nuoria ja nuoria aikuisia Turku ei syty tuleen.

Kutsun sinua rukoilemaan jo ennen iltaamme seuraavien aiheiden puolesta:

  • Nuorten ja nuorten aikuisten rukouselämän avautuminen
  • Kristittyjen opiskelijoiden verkosto yliopistokampuksilla
  • Nuoren sukupolven yhteisöjen johtajat
  • Että Jumala yllättäisi meidät keskiviikkona

Turku rukoilee -illassa mukana ovat muun muassa Ville Anttila helluntaiseurakunnasta, Matti Hernesaho Mikaelinseurakunnasta, Hannu Välimäki Kansan Raamattuseurasta sekä JSound. Takaamme, että tähän iltaan kehtaat kutsua myös lapsesi ja lapsenlapsesi!

Jeremia vastasi: ”Voi Herra, Jumalani, en minä osaa puhua, minä olen niin nuori!” Silloin Herra sanoi: ”Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä Pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua” (Jer. 1:6-8)

New generation -tiimin puolesta,

Matti Hernesaho

TULEVAT TAPAHTUMAT

24/7-rukoushuone 8.-14.4.2019 Sinitaivassalilla (Rauhankatu 15 D) tulevien eduskuntavaalien ja päättäjien puolesta. Rukousvuorojen varaukset: https://www.24-7prayer.com/signup/5768ec

Ke 15.5. klo 19 (Huom muuttunut aika!) Vapaakirkko/Hope, Tuureporink. 10 rukousta myös Turun kukkuloilla, Pasi Jaakkola

Lisätiedot: www.turkumissio.fi