Rukouskirje lokakuu 2019

posted in: Rukouskirje | 0

TURKU RUKOILEE keskiviikkona 30.10. Turun eri seurakunnissa, katso lista!

Rukouskirje – lokakuu 2019 ”Toimikaa sen kaupungin parhaaksi”

Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne. (Jer.29:7)

Tämä raamatunkohta on ollut yksi Turun seudun rukousliikkeen johtoajatuksia. Pakanoiden keskellä elänyt Jumalan kansa sai profeetan kautta Jumalan kutsun: toimia kotikaupunkinsa parhaaksi ja rukoillasen puolesta. Pidämme sitä kutsuna myös tämän päivän kristityille Suomen Turussa. Jumala on lähettänyt meidät toimimaan tämän seutukunnan parhaaksi, rukoilen, siunaten, sen menetystä tukien ja evankeliumia julistaen.

Samaan ajatuksen liittyy Apostolien tekojen (2:47) kohta, joka kertoo alkuseurakunnan toiminnasta: He ylistivät Jumalaa ja olivat koko kansan suosiossa, ja päivä päivältä Herra liitti heidän joukkoonsa niitä, jotka pelastuivat.Kristityt nauttivat arvonantoa kaupungissa ja he ylistivät/rukoilivat Jumalaa. Tällöin usko levisi heidän kauttaan päivä päivältä.

Ke 30.10. rukous kaupungin puolesta levittäytyy eripuolilla kaupunkia. Osallistu vaikka useampaan rukoustilanteeseen ja tule välittämään Jumalan siunausta koko kaupungin alueelle!

klo 12.30 Pelastusarmeija (Rukoushetki)

klo 16.05 Mikaelinkirkko (Iltapäivärukous)

klo 18 Elämän Sana (yhdistettynä Leipähuone-iltaan)

klo 18:30, Helluntaiseurakunta, Hopeseurakunta, Metodist församling, Raamattu puhuu -seurakunta

 

Turku rukoilee pastoritiimin puolesta, Pasi Jaakkola, Mikaelinseurakunta