Rukouskirje maaliskuu 2019

posted in: Rukouskirje | 0

RUKOUSKIRJE – Turku rukoilee –päivä ”Turku Jeesukselle” la 23.3. klo 10-16 Varisuon kirkolla (Kousankatu 6). Mukana Medad Birungi (Uganda), Pasi Jaakkola, Kristiina Frondelius ja Pekka Heikkilä.

Turun valo

Jeesus puhui taas kansalle ja sanoi: »Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo.» (Joh. 8:12)

Ugandaa pidettiin aikoinaan pimeänä Afrikkana, mutta 1800-luvun lähetyssaarnaajat – monet marttyyreina – toivat sinne evankeliumin valon: Jeesuksen. Idi Aminin aikana maassa koettiin uudestaan mielettömät kristittyjen vainot. Mutta uskovat pakenivat viidakkoon rukoilemaan Herralta apua ja Valo loisti silloinkin pimeydessä.  Maasta tuli yksi Afrikan herätyksen kehdoista.

Tuon herätyksen keskellä elää myös rukousjohtaja, pastori Medad Birungi. Hänen sydämellään on erityisesti Suomi ja Turku. Hän on myös kutsunut tuhansia rukoilijoita Ugandassa rukoilemaan Turun puolesta, jotta Jeesuksen Valo saisi loistaa pimeässä: Turku on herätyksen kehtoja, Turku kuuluu Jeesukselle!

Ugandan herätyksestä kumpuava julistus ja rukous sytyttää. Tervetuloa Turku rukoilee päivään 23.3. Varissuon kirkolle – vaikka osaksikin päivää!

Turku rukoilee pastoritiimi puolesta,

Pasi Jaakkola

kappalainen, Mikaelinseurakunta

 

MAALISKUUN RUKOUSAIHEET

1. Turku Jeesukselle – rukoillaan herätystä seutukunnalle!

2. Eduskuntavaalit, rukoillaan Jumalan mielen mukaista eduskuntaa.

3. Kristittyjen yhteyden ja syttymisen puolesta.

 

TULEVAT RUKOUSILLAT

La 23.3. klo 10-16 Varissuon kirkko, Kousank. 6,  Turku rukoilee rukouspäivä, opetus Medad Birungi,

Ke 27.3. klo 19 Helluntaiseurakunta, Puistok 6, Kristittyjen yhteinen rukousilta vaalien puolesta, Pekka Havupalo

Ke 3.4. klo 19 Helluntaiseurakunta, Puistok 6, New Generation – nuori sukupolvi johtamassa rukousta, Ville Anttila ja Matti Hernesaho

24/7-rukoushuone 8.-14.4.2019 Sinitaivassalilla (Rauhankatu 15 D) tulevien eduskuntavaalien ja päättäjien puolesta. Rukousvuorojen varaukset: https://www.24-7prayer.com/signup/5768ec

Ke 8.5. klo 19 Vapaakirkko/Hope, Tuureporink. 10 rukousta myös Turun kukkuloilla, Pasi Jaakkola

Lisätiedot: www.turkumissio.fi