Rukouskirje marraskuu 2020

posted in: Rukouskirje | 0

Turku rukoilee -ilta ke 4.11. klo 18.30 Betel-kirkossa, vieraana Markku Laitinen

TURKU RUKOILEE – rukouskirje marraskuu 2020

”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, on pelastuva. Ja niille, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat ulos pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä. He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat.” Mark. 16

Tämän lähetyskäskyn mukaan Jeesus antoi tehtävän kaikille seuraajilleen. Hän kehotti lähteä kohtaamaan ihmisiä ja kertomaan, kuka Jeesus on ja kuinka Hän antaa uskon lahjan. Tämän lisäksi Jeesus kehottaa myös rukoilemaan heidän ongelmiensa sekä sairauksiensa puolesta. Meitä arkojakin liikkeelle lähtemiseen kannustaa tuo Jeesuksen antama lupaus: ”ja nämä paranevat”. Se antaa viitteen siitä, että Hän on itse läsnä kaikissa kohtaamisissa ja toimii Pyhän Henkensä kautta. Kyse on vain siitä, että luottavaisena uskossa lähdemme liikkeelle. Tätä aihepiiriä meille avaa Suomen Healing Rooms Finlandin toiminnanjohtaja Markku Laitinen. Hän kertoo käytännön esimerkein siitä, mitä on toimia arkielämässä Jeesuksen lähetyskäskyn seuraajana, ja kuinka Pyhä Henki toimii, kun vain rohkenemme lähteä liikkeelle.

Ke 4.11. Turku rukoilee illan juontaa Turun adventtiseurakunnan pastori Evita Ilola ja musiikista vastaa Minttu Rantanen. Ohjelmassa on todistuspuheenvuoroja ja illan rukousta on johtamassa pastori Evita Ilola, mukana Betel-kirkon aktiivi, Turun Healing Room-aktiiveja sekä Markku Laitinen.

Tilaisuudessa kerätään myös kolehti Turku rukoilee -iltojen hyväksi.

Olet lämpimästi tervetullut Turku rukoilee iltaan Betel-kirkkoon!

Turku rukoilee tapahtuman puolesta,

Evita Ilola, Betel-kirkon pastori

____________

MARRASKUUN RUKOUSAIHEITA:

  1. Varjeltuminen koronalta ja sairaiden puolesta rukoileminen
  2. Lähetyskäskyn toteutuminen ja sydämen avautuminen sen eteenpäin viemiselle
  3. Turkulaiset lapset ja perheet
  4. Bless My Turku

_____________

Saapuminen Betel-kirkkoon

Yliopistonkatu 29a/ Puutarhakatu 8

Puutarhakatu 8:n kohdalta esteetön pääsy Beteliin. Puutarhakatu 8:n ja 6:n välistä kulkee pieni kävelykatu Betelin takapihalle. Siitä suunnasta saapuessasi, kirkon oikealla puolella on ovi, josta esteetön pääsy kirkkoon. Pääovi löytyy kirkon toiselta puolelta. Yliopistonkadun 29 kohdalta nousee rappukäytävä (Jokisen liikkeen viereltä) suoraan kirkon etuovelle.

Yliopistonkadun puolelta saapuessasi autolla voit ajaa Kivikukkaron parkkitalon 3. kerrokseen ja siitä ulos Betel kirkon takapihalle.