Rukouskirje toukokuu 2019

posted in: Rukouskirje | 0

Turku rukoilee –ilta ke 15.5. klo 19 Hopeseurakunnassa (Vapaakirkko, Tuureporink.10) Teemu Sormunen, Pasi Jaakkola (klo 18 rukousta Turun kukkuloilla)

Uskokaa minua: Israelissa oli monta leskeä Elian aikana, silloin kun taivas ei antanut vettä kolmeen ja puoleen vuoteen ja koko maahan tuli kova nälänhätä. (Luuk. 4:25)

Elian aikana Israel oli kuiva niin fyysisesti kuin hengellisesti. Lähes kaikki olivat luopuneet Herrasta ja uskovia vainottiin. Moni katsoi luopumuksen tilaa ja menetti toivonsa, mutta Elia katsoi Herraan ja hänen lupauksiinsa – JA RUKOILI! Karmelinvuorella hän rohkeasti kohtasi lukumäärältään ylivoimaiset epäjumalien profeetat, mutta rukouksessa voitti, kun Herran tuli iski taivaasta.
Katsotko sinä tämän ajan merkkejä toivottomuudesta vai toivosta käsin? Toinen näkökulma on Jumalan – toinen sielunvihollisen. Me saamme luottaa Jeesuksen Kristukseen täydelliseen voittoon ja rukoilla kuten Elia. Sateet peittävät Suomen – Jumalan herätyksen sateet!
 
Tahdon nähdä voiman sen, joka muuttaa ihmisen. Veren voiman valtavan, murtuu kahleet maailman. Herra tässä polvistun. En voi muuta, antaudun. Niihin käsiin tässä jään, jossa arven jäljet nään. Anna sade, Jumala!
(Hilja Aaltonen)

Tulkaa joukoin rukoilemaan seutukunnan puolesta!
Pasi Jaakkola, kappalainen, Mikaelinseurakunta

KUKKULARUKOUS ke 15.5. klo 18:
Mooses sanoi Joosualle: »Valitse miehiä mukaasi ja lähde taistelemaan amalekilaisia vastaan. Huomenna minä asetun kukkulan laelle Herran sauva kädessäni.» (2.Moos.17:9)


Aloitamme 15.5. klo 18 kukkuloilla ja kokoonnumme Hopelle klo 19 Ylitys ja rukousiltaan.
1. Puolalalanmäki  (Taidemuseon edusta) Kaupunginhallinto ja liike-elämä, Jeesuksen hallintavalta Turussa (Jopi Pietiläinen HOPE)
2. Yliopistonmäki (Keskusaukio) Kasvatus ja koulutus, Nuoret ja opiskelijat Jeesukselle (Hannu Välimäki KRS)
3. Vartiovuori (Kesäteatterin luona) Kulttuuri ja yhdistykset/seurat, Jeesus varjelkoon Turkua (Ismo Savola RAAMATTU PUHUU)
4. Kakolanmäki (Funikulaarin ylätasanne) Oikeuslaitos ja viranomaiset, Jumalan valtakunnan järjestyksen ilmestyminen (Pekka Havupalo HELLUNTAI) 

5. Juhannuskukkula (Logomon kohdalla kukkulalla, Köydenpunojankatu) Tieto- ja liikenneyhteydet, Evankeliumin leviäminen kaupungissa ja kaupungista (Pasi Jaakkola MIKAEL)