Rukouskirje toukokuu 2020

posted in: Rukouskirje | 0

Rakas rukoilija Turun seudulla,

ensi torstaina on helatorstai, joka aloittaa jälleen sen ajanjakson vuodesta, jolloin erityisesti alamme ensimmäisten kristittyjen lailla odottaa Pyhä Hengen tuulen puhaltamista. Se on myös hyvä päivä tulla koolle rukoilemaan ja kokemaan yhteyttä livelähetyksen kautta. Helatorstain live striimataan Turun Helluntaiseurakunnasta ja alkaa klo 19 Turku Mission Facebook-sivulla. Mukana musiikkievankelista Jippu Turun Mikaelin seurakunnasta, pastori Pekka Havupalo Turun helluntaiseurakunnasta ja pastori Hanne Tuulos Naantalin seurakunnasta.

Vain Pyhä Henki voi avata sydämet niin, että voimme oppia tuntemaan Jeesuksen ja Hänen rakkautensa. Siksi ”Tule Pyhä Henki!” on välttämätön rukous. Helatorstaista alkaa Pyhän Hengen odotus, joka huipentuu helluntaihin. Jakso on tänä vuonna meille erityinen myös siksi, että ensimmäistä kertaa liitymme Suomessa kansainväliseen kristittyjen yhteiseen Tulkoon sinun valtakuntasi -rukousketjuun, joka haastaa meitä kääntymään ulospäin ja katsomaan ympärillemme: missä on pelto, jonka maaperään voisi kylvää? Keiden puolesta voisin alkaa rukoilemaan? Olkoon tämä ajatus kutsumassa meitä rukoukseen lähipäivinä ja viikkoina.

Kätke sydämeesi rohkaisuksi seuraavat Jumalan lupaukset:

Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. (1 Timk. 2:4)

Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti. (1. Joh. 5:14)

RUKOUSAIHEITA

1. Tule Pyhä Henki ja kosketa Turun seutukuntaa voimallasi ja Jeesuksen rakkaudella, että Jumalan valtakunta voi murtautua esiin yhä enemmän siellä missä elämme.

2. Mieti tuttavapiiristäsi 5 ihmistä, joiden puolesta voisit rukoilla helatorstain ja helluntain välisen ajan. Varaslähtö jo tänään on luvallista. 😊

3. Kuka kertoi sinulle Jeesuksesta ja opetti rukoilemaan? Mikä lahja! Siunaa niitä ihmisiä, jotka ovat elämäsi varrella rohkaisseet sinua hengellisesti ja rukoile, että sinusta voisi tulla tällainen hengellinen vanhempi näille viidelle, joiden puolesta nyt rukoilet.

4. Tulkoon sinun valtakuntasi -rukousketju kristittyjen yhteisenä hankkeena haastaa meitä jälleen kerran rukoilemaan myös kristittyjen yhteyden ja ykseyden puolesta.

Tervetuloa mukaan kotisohvilta käsin Helatorstaina!

Turku rukoilee pastoritiimin puolesta,
Hanne Tuulos
pastori, Naantalin seurakunta