Uutiskirje marraskuu 2021

posted in: Uutiskirje | 0

MERKITYS-raamattukampanja jatkuu Hansan kauppakeskuksessa ja Turun keskustassa joulun alla. Tule mukaan ja lahjoita!

Viime rukouskirjeessä sait jo alustavaa tietoa siitä että pyrimme jatkamaan elo-syyskuun aikana toteutettua Merkitys-kampanjaa joulun alla Hansan kauppa-keskuksen valotauluissa ja Turun keskustassa.  Ja nyt tämä haave toteutuu ja halutessasi pääset sitä myös omalla panoksellasi tukemaan. Hyödynnämme aiemmassa kampanjassa käytössä olleita tekstejä ja lisäämme mukaan joitakin uusia joulun aikaan sopivia Jeesuksen omia sanoja. Niihin on nyt etsitty sopivat uudet ja ajankohtaan sopivat valokuvat. Näin pääsemme jälleen siunaamaan ja rohkaisemaan erityisesti niitä Turun seudun ihmisiä, jotka elävät joulukiireiden, erilaisten paineiden, taakkojen ja monien haasteiden alla. Uskomme että Jeesuksen sanoissa on voima koskettaa, uudistaa, parantaa, eheyttää ja virvoittaa.

Saimme eilen Poliisihallituksen hyväksynnän rahankeräyslupamme muutokseen. Pyydämme rukoustukea jotta kampanjan jatkokin onnistuu koskettamaan ja kutsumaan seuraamaan Jeesusta.

Liitteenä on kampanjan esite, jota voit myös halutessasi myös tulostaa ja jakaa lähipiirissäsi.  Siinä on mukana kampanjatiedot, mutta näet ne myös tässä:

 

Rahankeräysluvan numero RA/2021/1113

Luvanmyöntäjä: Poliisihallitus/arpajaishallinto

Tilinumero:  OP  FI47 5716 9020 1101 15  Viitenumero: 2600   Maksun saaja: TurkuMissio ry

Lämmin kiitos lahjastasi! Hyvää adventin aikaa ja siunattua joulun odotusta!

Pekka Heikkilä

Toiminnanjohtaja

TurkuMissio ry