Rukouskirje huhtikuu 2021

posted in: Rukouskirje | 0

Huhtikuun TURKU RUKOILEE-ilta keskiviikkona 14.4 klo 18.30 osoitteessa www.facebook.com/turkumissio. Vieraana pastorikokelas Jenni Malinen Hopeseurakunnasta.

Facebook-live lähetys tulee Turun helluntaiseurakunnasta, jossa paikalla on ainoastaan tilaisuuden toteuttava joukko. Illan opetuksesta vastaa Jenni Malinen, juonnoista seurakunnan johtaja Pekka Havupalo ja ylistyksestä J-sound.

Maaliskuun rukouskirje

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen. Gal. 5:1

Jeesus valmisti vapauden kaikille, jotka uskovat Häneen, jotka ovat Hänessä.

Tuo vapaus ei ole vain vapautta olla oma itsensä, vapautta ajatella niin kuin ajattelee, vapautta elää elämäänsä itselleen sopivalla tavalla, vaan vapautta elää Hengessä, vapautta luottaa siihen, että Jumala todella on pitänyt ja pitää huolen omistaan, se on vapautta elää ilman vertailua, ilman että tarvitsee olla jotenkin parempi kuin toinen. Vapautta elää ilman pelkoa.

Ollakseni niinkin vapaa, kuin olen, pelkään yllättävän paljon ja usein. Ollakseni niinkin vapaa, kuin olen, nostan itseni toisten yläpuolelle yllättävän usein.

Paavali halusi, että Galatian seurakuntalaiset ymmärtäisivät, millainen lahja on tuo vapaus, jonka Kristus on heille antanut. Hän halusi, että jokainen, joka sen on saanut, pysyisi siinä kynsin ja hampain kiinni. ”Pysykää siis lujina”. Jumalalta saatu vapaus ei ole kristityille pelkästään annettu lahja, vaan se on myös kristityn suunta, tavoite ja tulevaisuus.

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Ja oih, miten kevyt onkaan sen askel, joka on vapaa.

Jenni Malinen

Pastorikokelas, Hopeseurakunta