Turku rukoilee – kristittyjen yhteiset rukousillat

 

Turku rukoilee on rukousilta, minkä tavoitteena on saada mahdollisimman monta turkulaista Turun alueen kristillisistä seurakunnista rukoilemaan yhdessä kaupunkimme puolesta.

 

Näitä kristittyjen yhteisiä rukousiltoja on järjestetty Turussa jo vuodesta 2007 lähtien, alun perin nimellä Tuli on irti. Elokuusta 2010 lähtien illat ovat kantaneet nimeä Turku rukoilee – nimi kertoo välittömästi, että kyseessä on rukousilta, minkä tavoitteena on saada mahdollisimman monta turkulaista mukaan rukoilemaan yhdessä kaupunkimme puolesta.

 

Nimen muutoksesta huolimatta, haluamme Turku rukoilee -illoissa edelleen olla riippuvaisia Pyhän Hengen ohjauksesta – rukoilemme kaupunkimme asukkaiden pelastumisen lisäksi edelleen myös sitä, että Pyhän Hengen tuli saisi levitä kristittyjen keskuuteen. Vaikka otsikkonamme onkin Turku rukoilee, iltoihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat niin lähikunnista kuin kauempaakin!

 

Turku rukoilee -tiimin puolesta,
Pekka Havupalo

 

Turku rukoilee – kristittyjen yhteiset rukousillat kerran kuukaudessa eri seurakunnissa, katso lisää: www.turkumissio.fi/missio/kalenteri