Rukouskirje tammikuu 2021

posted in: Rukouskirje | 0

Hei!

TURKU RUKOILEE uudenvuodenjuhla pe 1.1. klo 18 

www.facebook.com/turkumissioVieraana Hannu Vuorinen

Perinteinen uudenvuodenjuhlamme pidetään tänäkin vuonna Mikaelinkirkossa, mutta pandemian vuoksi sitä seuraamaan pääsee vain kotisohvalta TurkuMission kaikille avoimen Facebook-sivun kautta (linkki yllä). Paikanpäällä kirkossa on vain tilaisuuden toteuttava joukko, johon kuuluvat mm illan puhujavieras Vapaakirkon kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, Pasi Jaakkola, Jopi Pietiläinen, Hanne Tuulos sekä ylistyksestä vastaava Simola Sound Miikkapekka Heikkilän johdolla.

Korona on hallinnut vuotta 2020 ja tulee hallitsemaan seuraavaakin vuotta. Sen keskellä on hyvä muistaa Jeesuksen lupaus lähetyskäskyssä:

Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti. (Matt.28:20)

Vuoden lopussa uutisoidaan aina kirkosta eroamisten saldo. Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen: eronneita on ollut aiempaa vähemmän, mutta kirkkoon liittyneitä enemmän. Vaikka tiedämme, ettei minkään seurakunnan jäsenyys sinällään ihmistä pelasta, vaan usko Jeesukseen, voimme joitain päätelmiä uutisesta tehdä. Suomalaisten näennäisen tyynen korona-ulkokuoren alla tapahtuu jotain: kaipuuta, etsintää kohti Jumalaa. Kaipuuta, johon vastaus olisi Jeesuksen lupaus: minä olen teidän kanssanne. Epävarmuuden keskellä suomalaiset etsivät varmaa kalliota, joka kestää.

Nyt esiin astumme me uskovat. Meillä on tuo kallio, meillä on tuo ilosanoma toivosta Jeesuksessa. On aika rukoilla ja kertoa rakkaudellisesti: Jeesus on hän, johon hädissäni turvaan. Jeesus on hän, joka antaa sydämeen rauhan. Tee yllättävä palvelus sukulaisellesi tai lähimmäisellesi, tee rohkea keskustelun avaus koronan keskellä. Sydämet ovat avautumassa. On evankeliumin vuosi 2021!

Siunattua Armon vuotta 2021!

Turku rukoilee pastoritiimin puolesta

Pasi Jaakola, Mikaelinseurakunta

————

RUKOUSAIHEET tammikuu 2021:

  1. Kiitoksen aiheet menneestä vuodesta. Herra kutsuu meitä kiittämään!
  2. Rukoile jonkun (joidenkin) lähimmäisen puolesta, mitä yllättävää hyvää voisit(te) hänelle tehdä? Herra kutsuu meitä rakastamaan!
  3. Sydänten avautuminen Jeesukselle ja herätyksen tulo. Herra kutsuu meitä palvelemaan

__________

TurkuMission nettisivut: www.turkumissio.fi

Tykkää TurkuMission Facebook-sivusta: www.facebook.com/turkumissio