Rukouskirje toukokuu 2021

posted in: Rukouskirje | 0

Hei !

Toukokuun TURKU RUKOILEE -ilta helatorstaina 13.5 klo 17.00 www.facebook.com/turkumissioVieraana kirkkoherra Jouni Lehikoinen

Koronatilanteesta johtuen ilta toteutuu tuttuun tapaan etäyhteyden kautta TurkuMission kaikille avoimella Facebook-sivulla (linkki yllä) niin että paikanpäällä Turun helluntaiseurakunnassa on vain illan toteuttava joukko. Opetuksesta vastaa tällä kertaa Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen, juonnoista pastori Pasi Jaakkola ja musiikista Jippii-kuoron Valo-ryhmä.

Toukokuun rukouskirje

Jeesus sanoo: Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. (Matt.28:19)

Helatorstaina Jeesus nousi taivaaseen ja antoi opetuslapsilleen yllä mainitun tehtävän. Eräs professori opetti siitä aikoinaan suoraan: se ei ole Jeesukselta pyyntö tai toive – se on Herran käsky! Päivittäin meidän kristittyjen tulee palauttaa mieliimme tehtävämme: että yksikään ei hukkuisi eli joutuisi kudotukseen, koska hän ei ole kuullut evankeliumia Jeesuksesta.

Jeesuksen käsky voi kuitenkin johtaa meidät myös lakihenkisyyden ongelmaan, jos rakkaus evankeliumiin ja ihmisiin ei ole sisäsyntyisenä sydämessämme. Tähän Jeesus antaa lupauksen: Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka. (Apt.1:8) Pyhä Henki muuttaa sydämemme, Pyhä Henki antaa innon ja siunauksen evankeliumista kertomiseen. Siksi rukous ja liike (evankeliointi) kuuluvat yhteen.

Helatorstaista helluntaihin 2021 vietetään kansainvälistä rukouskampanjaa Tulkoon valtakuntasi(www.tulkoonvaltakuntasi.fi). Se kutsuu meitä rukoilemaan evankeliumin leviämisen puolesta kaikkialla maailmassa. Liitytään tähän kristittyjen yhteiseen liikkeeseen ja varataan erityisesti aikaa rukoukseen lähetyskäskyn toteutumisen puolesta!

Turku rukoilee pastoritiimin puolesta,

Pasi Jaakkola

kappalainen, Mikaelinseurakunta

 

RUKOUSAIHEET KEVÄT-KESÄ 2021:

  1. Lähetyskäskyn toteutuminen (erityisaiheena helatorstaista helluntaihin osana Tulkoon valtakuntasi -rukousliikettä)
  2. Elo-syyskuun Raamatunlausekampanja. Tuolloin Turun bussien kylkiin ja ulkomainospisteisiin tulee Jeesuksen sanoja Raamatusta. Että Sana koskettaisi ja kristittyjen yhteinen kampanja olisi siunattu.
  3. Koronan väistyminen ja seurakuntien avautuminen.